Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Halmstad knep extrapoängen i mötet med Umeå då Felix Burestedt blev stor hjälte genom seger över Gabriel Ulldahl i avgörande Golden set. I Göteborg vann Fyrisfjädern planenligt mot nykomlingen Västra Frölunda som trots allt vann en delmatch.
 
Premiärmatchen i Badmintonligan blev precis så spännande som många hade förutspått. Efter sex delmatcher stod det 3-3 mellan Täby och Påvelund. Och även Golden set blev en rysare…
 
Årets Swedish Youth Games i Malmö är avklarat. Och det blev en helg med flera svenska framgångar.
 
 
Vilka har rustat starkast? Och vem klarar av premiärnerverna bäst? Svaren får vi när Badmintonligan säsongen 2018/2019 startar nu på måndag 17 september. I den första omgången möts Täby-Påvelund, Västra Frölunda-Fyrisfjädern och Halmstad-Umeå.
 
Badmintonligan startar imorgon måndag 17 september. Som en uppladdning inför premiären presenterar vi här de sju lagen lite närmare. Vi avslutar med de regerande mästarna Täby.
 
Badmintonligan inleds på måndag. Som en uppladdning inför premiären presenterar vi här de sju lagen lite närmare. Här får du en inblick i mesta mästarna Fyrisfjädern.
 

Resultat fredag U19-EM

(2018-09-14 23:26)
Fyra matcher i åttondelsfinalerna på U19-EM i Tallinn blev till slut en match i kvartsfinalerna och ingen semifinal.
 
Badmintonligan är bara dagar bort. Som en uppladdning inför premiären kommer vi här att presentera de sju lagen lite närmare. Här läser du mer om Halmstad.
 

Resultat torsdag U19-EM

(2018-09-13 22:39)
Sju matcher med svenskt intresse spelades under torsdagens U19-EM i Tallinn. Det blev vinst i fyra matcher.
 

Swedish Youth Games 2018

(2018-09-13 18:30)
I helgen samlas hundratals ungdomar från hela världen i Malmö för årets upplaga av Swedish Youth Games.
 
Badmintonligan startar måndag 17 september. Som en uppladdning inför premiären kommer vi här att presentera de sju lagen lite närmare. Det har blivit dags för IFK Umeå.
 
Challengetävlingen Belgien International arrangeras i Leuven. Tre svenska spelare på plats för att delta.
 

Onsdag U19-EM resultat

(2018-09-12 22:45)
Den individuella tävlingens andra dag onsdagen är färdigspelad på U19-EM i Tallinn. Det blev sju vinster på åtta möjliga matcher, en bra dag för spelarna/paren.
 
Badmintonligan drar igång måndag 17 september. Som en uppladdning inför premiären kommer vi här att presentera de sju lagen lite närmare. Turen har nu kommit till Trollhättan.
 

 BOKA HÄR:

Matchi

 

 

 

Sponsorer

 

ETAB

 

FZ-forza

 

Langes_Gummiverkstad_logo

 

Postadress:
Eskilstuna BMK - Badminton
Holger Lindmarks plats 2
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016-12 30 80
E-post: ebmk@telia.com

Se all info