Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Det blev fyra vinster och tre förluster under andra dagen på Junior VM i Toronto. Förlusterna kom mot klart starkare asiatiska motståndare från Japan och Korea.
 
Fyra vinster och fyra förluster blev facit under första dagen av individuella junior-VM. Sett till motståndare och prestationer så var det en godkänd insats av de svenska spelarna.
 
Då Jan Åhrbergs Ledarstipendium delades ut i Uppsala förra måndagen blev det samtidigt en stark återförening av de både huvudpersonerna - Yvonne Klarson och Jan Åhrberg. - En riktig nostalgitripp, säger stipendiets upphovsman själv.
 
Efter en fin svensk lagtävling inleds nu den individuella tävlingen vid junior-VM i Kanada. Under måndagen går åtta svenska spelare/par in i spel.
 
Skånes Badmintonförbund arrangerar genom projektet Skånetjejerna en klubbdomar-/linjedomareutbildning i Malmö 9 december.
 
Sverige stod för en mycket imponerande vinst mot England i sista slutspelsmatchen på junior-VM i Toronto. I och med vinsten placerade sig Sverige på plats 13 i världen.
 
Sverige tog en meriterande vinst mot de senaste junioreuropamästarna från Frankrike då det blev seger med 3-2 i slutspelet på junior-VM i Toronto.
 
Älmhults Badmintonklubb och Badminton Sweden bjuder in till Shuttle Time-utbildning söndag 2 december.
 
Nu är uttagningen till U15-landslagslägret 2-6 januari 2019 klar. Här hittar du inbjudan och uttagningen.
 
Första matchen i slutspelet på junior-VM började med en svår match mot Hong Kong. Det blev en förlust med 0-3 för det svenska laget.
 
Svenska Badmintonförbundets projekt Best On Court innebär att barn och föräldrar, tillsammans med två huvudtränare, får träna badminton under lekfulla former. Projektet beviljas nu 215 000 kronor från Framåtfonden för att kunna fortsätta växa.
 
Det blev svensk vinst mot Ukraina med 4-1 i den första matchen och vinst mot Kanada med 3-2 i den andra matchen. En bra dag med många fina prestationer från spelarna under lagtävlingen vid juniorvärldsmästerskapen i Toronto.
 
Då ett flertal tidigare toppspelare samlades i danska Holbaek för en stor tränarutbildning fanns en svensk klubbtränare på plats. Aditya Putra från Askim Badmintonklubb deltog under utbildningsveckan och fick med sig många nya idéer hem.
 
Då ett flertal tidigare toppspelare samlades i danska Holbaek för en stor tränarutbildning fanns en svensk klubbtränare på plats. Aditya Putra från Askim Badmintonklubb deltog under utbildningsveckan och fick med sig många nya idéer hem.
 
Sverige fick en 5-0-vinst mot Polen och en 0-5-förlust mot Malaysia under första dagen på Junior-VM i Toronto.
 

 BOKA HÄR:

Matchi

 

 

 

Sponsorer

 

ETAB

 

FZ-forza

 

Langes_Gummiverkstad_logo

 

Postadress:
Eskilstuna BMK - Badminton
Holger Lindmarks plats 2
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016-12 30 80
E-post: ebmk@telia.com

Se all info